Acte de presentació de la 6a edició del blog Els nostres mestres

El 5 de juny es va presentar la 6a edició del blog. L’acte, celebrat a El Lledoner, va ser presidit per la regidora de Gent Gran i Serveis Socials, Ana M. Díaz, i va comptar amb la presencia del regidor de Joventut i Educació Raúl Broto, els alumnes i mestres participants del projecte així com professors i l’equip directiu de l’Institut Vicenç Plantada i mestres d’edicions anteriors. Van assistir-hi un total de 68 persones.

La tècnica de Gent Gran, Laura Menacho, va donar la benvinguda als assistens i va fer la presentació del vídeo del marc tècnic del projecte, amb les imatges del procés de treball d’aquest any.

Núria Gual, una de les professores de l’Institut Vicenç Plantada, va explicar com han viscut i treballat des de l’escola tot el procés que ha fet possible aquesta edició del blog.

Dolors Ramírez, una de les coordinadores del projecte, va moderar una petita tertúlia on dos representants dels alumnes: Gerard Faure i Hayat El Habli; i dos representants dels mestres: Albert Sarto i Elisabeth Prades, van explicar com van viure tot el procés de preparació de les entrevistes fins a la gravació de les mateixes al plató de Vallès Visió.

Durant l’acte, els assistents van poder veure el vídeo dedicat als mestres i les mestres, que també podreu veure en el blog.

Veure la notícia de Vallès Visió de l’acte de presentació de la 6a edició del blog Els nostres mestres