Acte de presentació de la 5a edició del blog Els nostres mestres

El 6 de juny es va presentar la 5a edició del blog. L’acte, celebrat a El Mercat Vell, va ser presidit per la regidora de Gent Gran i Serveis Socials, Ana M. Díaz, i va comptar amb la presencia del regidor de Joventut i Educació Raúl Broto, els alumnes i mestres participants del projecte així com professors i l’equip directiu de l’Escola Sant Gervasi i mestres d’edicions anteriors. Al mateix van assistir un total de 142 persones.

La tècnica de Gent Gran, Laura Menacho, va fer la presentació del vídeo explicatiu del marc tècnic del projecte.

Jordi Morte, coordinador del Departament de Socials de l’Escola Sant Gervasi, va explicar com han viscut des de l’escola tot el procés que ha fet possible aquesta edició del blog.

Dolors Ramírez, una de les coordinadores del projecte, va moderar una petita tertúlia on tres representants dels alumnes de l’escola: Mama Konte, Gerard Lahuerta i Núria Valverde; i tres representants dels mestres: Montse Abril, Toni Palau i Joan Iglesias, van explicar com van viure tot el procés de preparació de les entrevistes fins a la gravació de les mateixes al plató de Vallès Visió.

Durant l’acte els assistents van poder veure dos dels vídeos del blog: els dedicats a la fàbrica molletana Ducson i al pilot Ángel Nieto.

Vídeo marc tècnic del projecte