Riuades nevades i bufaruts

Els habitats de Mollet no oblidaran mai la riuada de 1962.

Recorden com corria l’aigua pels carrers, com es va desbordar el riu Besòs i el torrent  Caganell. L’aigua va entrar fins i tot a les cases i encara que Mollet no va partir gaires destrosses, hi va haver altres poblacions properes, com Rubí, que sí que van patir molt/sí que en van patir moltes?. Els molletans es van mobilitzar  per recollir roba per als damnificats.

L’aigua va enfonsar l’únic pont que creuava el riu Besòs a l’altura de la ciutat i la gent va haver de caminar molt fins al proper pont que  creuava el riu, fins que en van construir un de nou, més gran, més segur i més estable.

La nevada de 1963 ha deixat moltes històries i anècdotes dels dies de Nadal. Va deixar un metre de neu i els habitants de Mollet van haver de fer camins, amb pales, per comunicar-se i per poder anar a comprar. Com a anècdota, la gent aprofitava per refredar el cava de Nadal a la neu. També recorden que la neu va trigar molt a desfer-se i com que  es va convertir en gel,  va provocar unes quantes caigudes dels vianants.

Riuades nevades i bufaruts from Els nostres mestres on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s